Rakitić: Novaku hvala, a Krstajić mi je kao brat

> 19:09

Reprezentativac Hrvatske se na konferenciji za medije zahvalio Novaku Đokoviću na podršci, a spomenuo je i da se čuo sa selektorom Srbije, Mladenom Krstajićem.

Real i Nejmar?

Novak Đoković je javno podržao Hrvatsku na Mundijalu. Ovaj gest našeg tenisera je podeli Srbiju. Ima ljudi koji to gledaju sa čistog sportskog stanovišta, dok ima i onih drugih koji ne odobravaju to što je Nole podržao Hrvate.

Međutim, jedan od najboljih igrača Hrvatske, Ivan Rakitić, je skrenuo pažnju novinarima koliko su te reči Novaka uticale na njega i njegove saigrače.

"Đoković nas je podržao. Njega izuzetno cenim, kapa mu do poda, fantastičan je kao sportista, a još veći kao osoba. Navijaću za njega u Vimbldonu. Voleo bih da i on dođe do finala da i on osvoji u nejelju. Imali smo lep susret u Majamiju, velika je osoba, želim mu svu sreću. Ako bude slavio u nedelju u finalu Vimbldona, slavićemo i mi uz njega."

Na konferenciji za medije Rakitić je portvrdio da se čuo sa selektorom Srbije, Mladenom Krstajićem.

"Čuli smo se, najviše s njim od svih koji nisu deo hrvatske reprezentacije. Za mene je jedan od najbližih prijatelja. Više mi je od brata. Pratim ga, volim ga kao deo porodice. Želim mu mnogo sreće i da ovaj prvi korak koji su napravili bude podsticaj za dalji uspeh".

Hrvatska u nedelju igra finale Mundijala protiv Francuske.

JOŠ SPORTA:

Stojiljković obavio preglede

ZVANIČNO: Zvezda našla trenera!

Denver napada plej-of!

Partizanov Zlatan: Od pohvala se ne živi!